luni, 4 februarie 2019

Davis Cup-2019.

Tocmai s-a terminat prima parte din acest show ieftin numit Davis Cup-2019 si personal sper sa se revină la vechiul format,nu poți pune sa se joace în 2 zile meciurile si mai ales sa fie 2 seturi din 3.
O adevărata bătaie de joc se întâmpla acolo sus si cu siguranța lumea nu se mai uita asa mult la acesta competiție,de ce oare s-a permis lui Pique sa se implice in aceasta competitie si sa o strice nu știu ,dar sper ca mai exista oamenii deștepți pe acolo.
In acest weekend s-a jucat cică prima parte si o sa va prezint rezultate ,meciurile mi sau părut mai mult amicale iar putini jucători de top nu sau implicat total .

Brazilia vs Belgia
  1                3
Germania vs Ungaria
  5                   0
Columbia vs Suedia
  4                    0
Uzbekistan vs  Serbia
   2                     3
Elvetia     vs  Rusia
   1                    3
Austria vs  Chile
   2                 3
Australia vs Bosnia
   4                   0
Kazahkstan vs Portugalia
  3                      1
Slovakia vs Canada
  2                     3
India   vs Italia
 1                 3
Cehia vs Olanda
  1                 3
China vs Japonia
  2                 3

Dezamagit inca odata ca s-a ajuns aici .https://www.daviscup.com/ aic se poate vedea rezultate complete ale meciurilor .

Sa inceapa Davis Cup-2019.

O fiu foarte precis în acest articol,noul format al Cupei Davis e jalnic,toate echipele puse se joace intr-o ordine nu prea buna ,un calendar foarte ne-inspirat si toată astea datorita jucătorului de fotbal Pique de la Barcelona.
Cu toate astea acesta vor fi meciurile din acest weekend.
1-Brazilia vs Belgia
2-Germania vs Ungaria
3-Columbia vs Suedia
4-Uzbekistan vs Serbia
5-Elvetia vs Rusia
6-Austra vs Chile
7-Australia vs Bosnia
8-Kazahkstan vs Portugalia
9-Slovocia vs Canada
10-India vs Italia
11-Cehlia vs Olanda
12-China vs Japonia
Pentru mai multe detalii,echipe ,suprafețe de joc si etc va rog sa intrați pe linkul următor https://www.daviscup.com/

Australian Open 2019

Novak Djokovic tocmai a câștigat pentru a 7-oara turneul de la Australian după o finala cu Rafa Nadal scor 63 62 63,acesta a jucat impecabil si nu a oferit nici o șansa spaniolului.
Sarbul continua seria fabuloasa câștigând al-3 turneu de Grand-Slam jucând un tenis impecabil din toate punctele de vedere.

La dublu s-a impus perechea Mahut/Herbet  ,aceștia au câștigat finala împotriva Kontinen /Peers scor 64 76.

Nadal vs Djokovic.......Eternul si placutul razboi din tenis.

Australian Open 2019 aduce Maine Inca o pagina din istoria acestui sport si aici spun meciul dintre Nadal si Djokovic.Cei doi au reușit un turneu fabulos din toate punctele de vedere  iar finala promite un show de toată frumusețea .
Cei doi sau mai întâlnit si în finala din 2012 scor 57 64 62 67 75 în favoarea Sarbului dar anul acesta sper sa avem un altfel de rezultat.Djokovic este nr 1 mondial ,castigatorul ultimelor 2-Gs ,iar Nadal  vine după 5 luni de pauza dar cu un joc mult mai eficient si mult mai agresiv .
Personal aștept ceva special de la acest meci ,aștept victoria lui Nadal dar nu mas  supară dacă as vedea un spectacol de care amândoi sunt sigur ca pot pune în teren