sâmbătă, 12 octombrie 2013

Lupta pentru Turneul Campionilor 2013-2014

Sezonul e pe final iar lupta pentru T.C. e mare pentru că toată lumea doreşte să ajungă acolo dar numai 8 dintre ei vor avea onoarea să joace la acest turneu. Până acum avem 5 jucători calificaţi şi anume Nadal, Djokovic, Murray, Ferrer şi recent şi Del Potro care a reuşit să ajungă în finala de la Shanghai, al 8-lea turneu de master al anului. Au mai rămas 3 locuri foarte preţioase pentru jucătorii de la locul 6 în jos până la locul 14-15 şi aici la locul 15 mă refer la un parcurs fără greşeală ca să poată avea o şansă fiindcă deja de la T.C. avem o absenţă adică Murray deci 4 locuri sunt disponibile.
Cei care încă mai au şanse de calificare sunt aceştia si aici voi menţiona şi turneele la care vor mai juca până la T.C.
1-Berdych va mai juca la Basel şi Paris
2-Wawrinka va mai juca la Basel şi Paris
3-Federer va mai juca la Basel şi Paris
4-Tsonga va mai juca la Viena şi Paris
5-Gasquet va mai juca la Moscova, Basel şi Paris
6-Raonic va mai juca la Stockholm, Basel şi Paris
7-Haas va mai juca la Viena, Valencia şi Paris

Aceştia sunt tenismenii


care vor lupta pentru a ajunge la Turneul Campionilor deci spectacolul va fi garantat din toate punctele de vedere. Eu aş putea spune aproape sigur că cele 4 locuri vor fi ocupate de Berdych, Federer, Raonic şi Wawrinka care merită să fie la T.C. şi sper ca anul acesta să nu mai fie prezent Tsonga care fără supărare nu merită să fie la acest turneu. Acum rămâne de văzut cine se va califica şi cine nu.