vineri, 29 martie 2013

Nadal vs Federer

Nadal vs Federer e cea mai frumoasă rivalitate din istoria tenisului din cele mai vechi timpuri, o rivalitate ce a arătat şi a dus tenisul la rang de artă, în care cei doi jucători au oferit meciuri fabuloase, pline de dramatism şi pasiune. Nadal vs Federer înseamnă totul pentru fanii tenisului, înseamnă o pagină de istorie sau mai bine zis înseamnă istoria tenisului : asta este ceea ce ne oferă aceşti doi super campioni, înseamnă foarte mult iar noi putem doar să le mulţumim.
Încă de la prima întâlnire a lor din 2004 de la Miami şi până la ultima, aceea de la Indian Wells din 2013, am văzut în toate meciurile talent, forţă mentală şi dăruire pe teren din partea amândurora iar publicul a ştiut mereu să profite de toate meciurile lor pe orice suprafaţă şi indiferent de turneu.

Scorul la meciuri directe este de 18-10 pentru spaniol dar eu consider că lucrul ăsta nu contează, scorul chiar nu contează când e vorba de aceşti doi super campioni pentru că ei reprezintă tot ce are nevoie tenisul să fie frumos şi spectaculos, deci pentru acest lucru să spunem mulţumim Rafa şi Roger.