joi, 30 ianuarie 2014

Australian Open -Cosmarul lui Nadal

Australian-Open s-a terminat si încă odată s-a arătat sa fie un turneu blestemat pentru Nadal lider mondial dar pană la accidentarea lui Nadal mai avem puţin de vorbit.
Turneul a avut de toate ,meciuri superbe ,eliminari surprinzătoare si mai ales jucători care au dezamagit foarte rău dar si jucători care au surprins foarte plăcut.
La dezamăgire pot sa zic despre eliminarile lui Heweit care a pierdut la Seppi,Del Potro care a pierdut la Bautista-Agut,Isner care s-a retras încă din primul tur,Djokovic care a pierdut la Wawrinka,Ferrer care se pare ca e intr-o cădere de forma mare ,acesta pierde la Berdych,Raonic pierde la Dimitrov.
Surprizele plăcute as spune despre jocul lui Federer care a reuşit semifinale ,castigand la Tsonga,Murray,si pierzînd la Nadal ,Nadal care anul trecut nu a jucat dar anul asta face finală ,iar surpriza a fost Wawrinka care a castigat turneul .
Finală a fost între Nadal si Wawrinka ,meci care promitea sa fie unul de nota 10 dar nu a fost sa fie as


a pentru ca la începutul setului 2,Nadal a acuzat durere la spate iar lucrul asta s-a văzut prin scorul meciului 36 26 63 36 dar lucrul asta nu a fost relevand pentru ca Wawrinka a jucat superb si a meritat titlu ,acesta a fost primul de GS din cariera elvetianului.
La dublu sau impus Lukasz Kubot / Robert Lindstedt