luni, 16 august 2010

SIMPLU -FRATI BRYAN CEL MAI BUN DUBLU DIN ISTORIE

Bob si Mike Bryan,pe scurt gemeni formidabili ai tenisului la dublu din ultimul timp,dupa mine sunt ceea mai buna pereche care a fost este si va fi vreodata in dublu masculin.
Cei doi au scos prima oara capul in tenisul mare in 2001 dar nu au stralucit inca de la inceput,multa lume nu avea incredere in acesti doi gemeni dar dintr-o data parka sa produs ceva Bryan si Bryan au urcat cat mai sus in clasamentul de la dublu ,lasand multa lume fara cuvinte.In 2002 la Us Open a fost intradevar intrarea lor in lumea buna a tenisului ,acestia castigand turneul lasand toata America uluita dar in acelasi timp fericita .
De atunci fratii bryan au continuat pas cu pas spre scopul care si lau propus de cand au intrat in tennis acesta fiind sa castige 63 si sa depaseasca perechea australiana Woodricke/Woodrick si acu doua saptamani au reusit acest lucru,la turneul lor de acasa cel de la Los Angeles pe care acestia la-u castigat pentru a sase oara.
Cei doi sunt jucatori de baza pentru echipa de davis cup,practic Sua in orice meci pornesc cu 1-0 datorita fratilor bryan care au un record absolut doar trei infrangeri in peste 15 ani de jucat pentru echipa lor.
Bryan si fratele sau sunt dublu perfect ,un stangaci si un dreptaci,un jucator cel mai bun la servit si celalalt la retur,joaca bine pe all suprafete ,jocul lor este de altfel facut atac la orice minge venit peste adversar si personal cred ca acest lucru ii fac sa fie cei mai buni la dublu all time.

Bob si Mike recorduri :
-62 de titluri castigate in circuitul atp
-6 turnee de mare slam castigate pana acu
-de 5 ori dublul anului ceva nemaivazut in tennisul modern
-16 finale de grand slam
-peste 600 de meciuri castigate la dublu impreuna
-7 finale consecutive de grand slam intre Ao 2005 si Wimbledon 2006
-peste 100 de finala in circuit
-16 meciuri castigate in davis cup
-doar 3 infrangeri
-16 titluri de masters series castige ca dublu

Titluri -Suprafete
-Hard (39)
-Clay (13)
-Grass (7)
-Carpet (4)

-toate aceste recorduri au fost facute jucate impreuna dar Mike Bryan a jucat si doua turnee separat de fratele sau castigate logic,cu Marc Nowles si Mhares Bhubaty.Cei doi probabil vor mai bate recorduri si vor castiga turnee dar nui de mirare sunt cei mai buni dublu si jos palaria.