vineri, 7 ianuarie 2011

HOPMAN CUP 2011 6-ZI



Si ultimul meci jucat azi in faza grupelor la Hopman Cup a fost intre Sua 1-finalista si Marea Britanie dezamagirea principala de la aceasta editie.Americanii au castigat si acest ultim meci si merg in finala ca favoriti principali unde vor da piept cu Belgia condusa de Henin.

Sua vs Marea Britanie
2 1

Bethanie Mattek-Sands vs Laura Robson
64 62

John Isner vs Andy Murray
46 26

Mattek-Sands/Isner vs Robson/Murray
60 60

-pentru acest meci pot sa zic ca americanii sunt pe punctul sa faca istorie ,Isner uriasul din tenis si-a condus echipa pana acu exemplar si astazi a fost inca un exemplu desi a pierdut meciul sau de simplu dar prt parcursul lor pana in finala un mare merit a avut si frumoasa Mattek care astazi a asigurat finala prin victoria sa.
-intalnirea a inceput perfect prt americani,Mattek a venit ia predat niste tenis tinerei Robson cu un 64 62 si a dus america unde trebuie in finala.In cel de-al doilea meci Murray nr 4 mondial la batut pe nr 19 mondial Isner dar fara nici un ecou prt a opri america din drumul lor catre finala si altfel la dublu Englezi au spus pa si deci Sua se duce in finala cu 3 victori in grupe si cu prima sansa in finala.

HOPMAN CUP 2011 6-ZI





Ultimele meciuri sau jucat azi la Hopman Cup si au avut loc sau a avut loc o surpriza foarte mare acesta fiind retragerea Serbiei din finala din cauza accidentari lui Ivanovic care se pare ca a inceput anul foarte prost prt ea si prt tara ei.
Primul meci de astazi sa jucat intre Franta si Italia meci lipsit de importanta dar foarte spectaculos si frumos Franta a castigat fara discutii 3-0 si pot sa spun ca a plecat cu fruntea sus de la aceasta editie .

Franta vs Italia
3 0

Kristina Mladenovic vs Francesca Schiavone
64 60

Nicolas Mahut vs Potito Starace
63 76

Mladenovic/Mahut vs Schiavone/Starace
60 60

-a fost o adevarata demonstratie de tenis aratata de francezii,Mahut si-a condus exemplar echipa si cum am zis si mai sus au iesit cu capul sus de la aceasta editie.
Kristina Mladenovi a intrat prima in actiune si a surprins daca se poate spune asa cu o victorie foarte usoara 64 60 in fata campioanei de la Roland Garos care la aceasta editie nu sa regasit pierzand 5 meciuri 2 la simplu si trei la dublu,pe urma a intrat in scena simpaticul jucator francez Mahut care a reusit o noua victorie 63 76 si a adus victoria pentru ai sai iar in meciul de dublu italieni nu sau mai prezentat plecand foarte rau de la aceasta editie.
Felicitari Frantei prt tenisul jucat la aceasta editie