luni, 28 iunie 2010

WIMBLEDON 2010 VICTOR HANESCU



Wimbledon 2011 a avut loc un incident foarte neplacut ceea ce face neplacere marelui turneu.Victor Hanesc in timpul meciului sau pierdut din turul trei 76 76 67 36 03 ,a fost injurat ,jignit si deranjat tot timpului meciului .
La 3 0 in setul decisiv ,Hanescu a abandonat pe buna dreptate dar inainte a anuntat arbitru de mai multe ori ca a fost jignit ,dar nu sa luat masuri impotriva celor care au facut acest lucru.Dupa acest fapt multi au sarit la gatul romanului fara sa tina cont ca nici un om normal nu poate sa stea sa fie jignit.
Hanescu e tipul de jucator foarte calm ,nu face lucruri ciudate cand intra pe teren si e vazut in lumea tenisului ca un tenismen calm si la locul lui dar orice am are limita.
Ce se poate spune,nu prea multe lucruri dar eu personal unul sunt de acord cu ce a facut ,Hanescu e un sportiv adevarat desi nu un super tenismen dar genul de jucator 25-40,care intr-o zi buna poate invinge jucatori de top.
Acu toti idioti se cred mari si tari,domne ce a facut Hanescu,pai ce a facut ,un lucru care multi nici indraznesc,pun capul jos si accepta jigniri .
Succes Victor Hanescu in continuare.