duminică, 1 septembrie 2013

Sa respectam Tenisul daca se poate?

Scriu acest articol dupa o pauza de ceva timp si o sa aduc in evidenta prostia si nesimtirea celor care publica stirii din tenis de la tv si dupa internet desigur fara sa generalizez.
La tv stim cu toti ca tenisul are un spatiu mic dedicat pentru ca fotbalul este 90 la suta prezent si nu vad de ce dar ma rog gustul omului nu se discuta dar pe facebook oare ce se intampla va intreb eu acum pe voi ?
Se intampla urmatorul lucru si anume ca multa lume cretina se uita la acest sport si il transforma in cancan sau intr-un sport de duzina si aici aduc in evidenta pe treizeci,la fileu,rafael-nadal-romania si lista continua cu multe nume cretine care cred ca tenisul e un sport de cartier dar le zic acestor ciumpalaci ca nu e asa .
Probabil acum o sa vina replica dar ma doare in basca de replica lor pentru ca multa lume e de acord cu mine in ceea ce am scris acum si imi asum responsabilitatea articolului.
Dovada vorbelor mele se afla in articolele lor care le aveti la indemana pe facebook si profit inca odata sa le declar razboi pe fata acestor jurnalisti si am baza in voi.